DJ Utbildning För Alla Nivåer

Boka din kurs här

SVENSKA DJ-SKOLAN

Svenska DJ-skolan erbjuder den mest kompletta DJ-utbildningen med flera av Sveriges bästa och mest kompetenta DJ’s som instruktörer. Utbildningen kräver inga förkunskaper. 

Verksamheten bedrivs i Göteborg, Stockholm, Marbella och på Ibiza. 

Att arbeta som DJ är utmanande, inspirerande och inte minst glädjegivande! 

Vi står redo för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och ser fram emot att vara med på din resa mot att bli en kompetent DJ!

Film om Svenska DJ Skolan

Om Oss

Det låg många anledningar bakom beslutet om att starta en DJ-skola men det främsta var dock vår gemensamma kärlek för Dj-yrket. Vi diskuterade hur vi skulle göra det möjligt för så många som möjligt att få ta del av vår gemensamma kunskap och många års erfarenhet inom branschen för att underlätta så mycket som det går.

Stockholm

Stockholm är något av Sveriges centrum, i alla fall vad gäller nöjesliv och kanske framför allt när det kommer till nattlivet, som definitivt är ett av landets bästa och som dessutom står sig bra med europeiska mått mätt.

Läs mer
 • Göteborg

  Staden Göteborg eller Lilla London som den också kallas är en trevlig stad och här är det “änna alltid nått på gång!”.Här finns pengar att tjäna, ett fantastiskt nattliv och massor av evenemang att gå på.

  Läs mer 
 • Ibiza

  Ibiza kallas ofta för klubbmusikens huvudstad och är en ö som bara måste besökas om man älskar house, klubbmusik och feta nattklubbar.

  Så vad kan passa bättre än att lära sig producera just klubbmusik mitt i Ibizas klubbliv?

  Läs mer 
1 av 3