Att tänka på

PROFESSIONALISM

För att vara bra förberedd måste du veta: Vad som förväntas av dig? Vilken musik borde du fylla ditt USB eller dator med? Har någon spelat innan dig under kvällen? Hur länge förväntas du spela? Är du där för att göra ett uppvärmnings set eller spelar du sena timmen, eller spelar du under Primetime? Du måste också utveckla dina egna rutiner för en så lyckad spelnings som möjligt: Hur organiserar du din musik bäst? Vad är din egen rutin inför alla sorters spelningar när det kommer till allt mellan privata fester och en rutinmässig spelning på stället du är bokad en gång i veckan?

 

STUDIEBESÖK & GÄSTFÖRELÄSARE

För att skapa en så bra grund som möjligt så brukar vi ibland besöka en studio där ni får en lätt inblick i hur det kan se ut när man producerar musik. När det är möjligt brukar även lärare från våra andra kurser komma och föreläsa och ge tips på hur man kan gå vidare i sitt DJande efter avslutad utbildning. Studiebesök och gästföreläsare kan variera beroende på stad/land.

PROV & MÖJLIGHETEN TILL JOBB EFTER UTBILDNINGEN

Vi avslutar kursen med 3 st delprov. Ett teoretiskt prov, ett praktiskt prov och till sist den fantastiska uppspelningen. Uppspelning innebär att du får 20 minuter i ett DJ-bås framför publik. Känslan och kicken som man får där är helt omöjlig att beskriva. Man måste uppleva den!

Då vi dessutom samarbetar med företaget EBBA DJ’s som idag distribuerar DJs till Göteborgs nattklubbar, med omnejd, och med cirka 80-120 bokningar i månaden kommer vi kunna erbjuda jobb till dem av våra elever som tränar vidare och verkligen går all in.

MÖJLIGHET TILL DELBETALNING

Vi samarbetar med Svea ekonomi som gör det möjligt att delbetala sin kursavgift upp till 24 månader. Väljer du en avbetalningsplan på 12 månader är det dessutom helt räntefritt.