Advanced DJ

DJ ADVANCED ÄR KURSEN FÖR DIG SOM REDAN KAN GRUNDERNA

Detta är kursen om du vill lära dig mer avancerade mixtekniker som låter dig imponera på både krögare, gäster och andra DJs. Kursen består mest utav praktisk- och tekniskutbildning men även en del musikteori.

 

KURSPLAN ADVANCED

Ton mixning Vi lär dig hur man arbetar med olika toner och tonarter. Att göra en harmonisk mix och ger dig ytterligare synesätt på hur man bygger upp ett dansgolv.

 

LIVE MASHUP

Vi lär dig att göra en egen mashup live. Vi lär dig hur man kan jobba med både acapellor och olika syntar för att skapa en helt ny låt.

 

LIVE TRANSISTIONS

Vi lär dig att göra en transistion live. Vi lär dig hur en mix kan till exempel börja på 128 BPM och sluta på 100 BPM, eller tvärtom. Det enda som stoppar dig här är din kreativitet och oroa dig inte vi kommer lära dig det med.

 

REKORDBOX

Rekordbox är en verktyg som presentas av Pioneer för att ta DJandet ett steg längre. Vi både presenterar och går in på djupet i Rekordbox .

 

WORD MIXNING

Vi lär dig att mixa med ord på ett sätt du aldrig tänkt på tidigare. Word Mixning är en otroligt kreavtiv mixningteknik som kommer att ta ditt dansgolv till nästa nivå.

 

EFFEKTER

Vi kommer gå igenom samtliga effekter som finns på DJ-utrustningen. Hur man kan använda dessa tillexempel genom att höja energin och känslan i musiken man spelar.

 

MÖJLIGHET TILL DELBETALNING

Vi samarbetar med Svea ekonomi som gör det möjligt att delbetala sin kursavgift upp till 24 månader. Väljer du en avbetalningsplan på 12 månader är det dessutom helt räntefritt.