Marbella

FÖLJ MED SVERIGES BÄSTA DJ SKOLA TILL EUROPAS HETASTE SOMMARSTAD.

Här kommer vi även köra ett nytt koncept där du kan följa med oavsett om du är nybörjare eller om du vill lära dig mer då både grundkurs och advancekurs är valbart.

Vi bor tillsammans i en stor villa med tillgång till proffsiga Dj-bänkar från pioneer dygnet runt. Våra lärare finns ständigt på plats så att man alltid kan få hjälp även om man tränar efter kurstimmarna.


Vi handlar och lagar mestadels av maten tillsammans då ständiga restaurangbesök kan bli dyrt i längden. Sedan är det även mysigare att laga mat och äta ihop.
Vår villa har givetvis en pool där man kan svalka sig och koppla av en stund.

 

 

MER INFO OM DESTINATIONEN:

Marbella på spanska solkusten är ett riktigt klassiskt resmål som blivit både vackrare och attraktivare än någonsin. Här kan du besöka eleganta restauranger, häftiga barer, häpnadsväckande nattklubbar, casinon eller shoppa tills du storknar. De gamla stadsdelarna med smala mysiga gränder som domineras av vitkalkade hus, järnsmidesbalkonger och färgsprakande blommor charmar så väl unga som äldre turister. Vill du ha mer lyx och flärd under din resa till Marbella kan du strosa runt i lustjakthamnen Puerto Banus och titta på dom häftigaste bilarna du kan tänka dig.

 

MÖJLIGHET TILL DELBETALNING

Vi samarbetar med Svea ekonomi som gör det möjligt att delbetala sin kursavgift upp till 24 månader. Väljer du en avbetalningsplan på 12 månader är det dessutom helt räntefritt.